10 Adımda Dondurmalı Çilekli Pasta Tarifi İçin Malzemeler
Pandispanya İçin:
-
4 adet yumurta (oda sıcaklığında)
-
1 su bardağı toz şeker
-
1 su bardağı un
-
Yarım su bardağı sıcak su
-
1 paket kabartma tozu
-
1 paket vanilin
-
Yarım çay bardağı sıvı yağ
-
Bir tutam tuz
Krema İçin:
-
2 su bardağı süt
-
2 yemek kaşığı un
-
2 yemek kaşığı mısır nişastası
-
Yarım su bardağı toz şeker
-
1 paket vanilin
-
1 adet yumurta sarısı
-
1 yemek kaşığı tereyağı
Ekstra Malzemeler İçin:
-
300 gram çilek (yarıya bölünmüş)
-
1 paket çilekli dondurma (ya da istediğiniz farklı bir dondurma)
-
Yarım paket çilek jölesi (veya isteğe göre farklı bir jöle)
-
1 yemek kaşığı su
-
Süslemek için; çilek ve nane yaprağı